Eerder gewerkt voor

Radar
Vincent van Gogh GGZ Reclassering
IKL Limburg
Universiteit Maastricht
EADTU
MOVEOO
Canon Nederland bv
Jumpstart
Xonar
Henkel Adhesive Technologies Nederland
Wealer
DSM Engineering Plastics bv
SVOPL
MEE Zuid Limburg
Rechtbank Maastricht
Stichting Jeugdzorg Sint Joseph
L 1
Thuis & Partners
Gemeente Gulpen Wittem
Gemeente Nuth
Gemeente Sittard Geleen
Gemeente Valkenburg a/d Geul
Gemeente Heerlen
Gemeente Beek
Gemeente Maastricht
Relim
Shared Service Center Zuid Limburg
Fokus Brunssum
Zorggroep Noord en Midden Limburg
Rieken & Oomen
Mijn Eigen Onderneming
Meander Zorggroep
SUEZ Recycling and Recovery Netherlands
Kleine Zusters van de Heilige Joseph
Koraal Groep
Het Gegevenshuis
AAFM Facility Management Nederland
Open Universiteit
UWV
Trajekt
Clinical Trial Center Maastricht
Welzijnsgroep Parkstad Limburg
Breman Woningbeheer Zuid
Envida
Autop
Cardon & Verwijlen
Vista College
Mondi Heerlen
Verzuimvizie
de Zakencoach
Mediserve
C’Magne
Stork
Laagland Theater
Sevagram
Impact
Mondriaan
DynaCommerce
Envigo RSM bv
Primex bv
PoortwachterDirect
Zuyderland Medisch Centrum

Riet Brouwer is een vakvrouw waarin ik veel vertrouwen heb, en graag mee samenwerk. Ik heb veel bewondering voor haar aanpak; wat bestaat uit maatwerk met veel inlevingsvermogen.
(Loopbaanadviseur).

Riet heeft mij in eerste instantie geholpen om mijn coachvraag helder te krijgen. En vanaf dat eerste moment was er vertrouwen. Door de regelmaat in de begeleiding – zowel via gesprekken als via een logboek en e-mail – kreeg ik weer een doel in het vizier.
Ze heeft mij met veel meer geholpen dan alleen de werksituatie, want anders had ik het lef niet gehad om het roer om te gooien. Nu durf ik mijn creativiteit te uiten en heb ik bepaalde zekerheden los gelaten. Ik voel me nog elke dag een rijker mens door haar coaching.
(Senior medewerker).

Mijn re-integratietraject liep niet zoals ik had gehoopt. Hoewel ik al enkele maanden in begeleiding was bij een andere coach en ik in die tijd probeerde tot rust te komen, lukte me dat om de een of andere reden totaal niet. Ik voelde me rusteloos en bleef voortdurend op zoek naar manieren om me beter te voelen. Via via ben ik dan bij Riet terecht gekomen. Aan de hand van allerlei praktische tips heeft ze me geleerd hoe ik weer rust kon vinden en tot mezelf kon komen. Dat maakte al een wereld van verschil! Vervolgens heeft zij me ook stap voor stap begeleid in het nemen van belangrijke beslissingen omtrent mijn werk. Ik vond het erg prettig iemand te hebben waarmee ik kon sparren maar ook mijn zorgen kon uitspreken als ik weer een nacht niet had geslapen door mijn gepieker. Fijn was vooral dat Riet steeds voor me klaarstond en ik haar op eender welk moment kon bellen als ik het moeilijk had. Dankzij Riet heb ik het aangedurfd een nieuwe weg in te slaan waarbij ik me beter voel!
(Advocaat).

In het voorjaar 2016 ben ik gestart met een coaching traject bij Riet. Drie maanden geleden heb ik mijn laatste afspraak gehad en heb ik er bewust voor gekozen om even de tijd te nemen alvorens ik mijn ervaring met Riet ga delen.
De deskundige wijze waarop Riet iedere ingebrachte werkgerelateerde situatie met mij samen besprak en voor mij helder maakte waar ergens in het proces de verbinding naar mijn “pijn” lag, heeft mij geholpen om te gaan zien waar mijn kracht ligt en waar ik in ieder geval geen energie aan verloren moet laten gaan.
Wat ik zeker ook wil benoemen is haar grote dosis humor en haar persoonlijke inbreng , wat maakte dat relativering ook ieder keer aan de orde was.
Die lijn houd ik in ieder geval vast! Wat ik ook vasthoud is de juiste energie voor de juiste dingen en de overtuiging dat men niet om mijn deskundigheid heen kan.
(Voorzitter Centrale Medezeggenschap)

Riet, heel erg bedankt voor je goede zorgen en ondersteuning, gedurende het traject om mij weer 100% “arbeitsfaehig” te krijgen. We hebben gedurende een half jaar regelmatig gesproken, geanalyseerd, gepland en gelachen. Jouw vrijmoedige kijk op de situatie heeft mij toen, op jouw advies, doen besluiten een voor mij moeilijke stap te zetten. Dat heeft voor mijn gemoedsrust heel goed uitgepakt.
In de ~ 8 maanden daarna hebben we vaak kunnen “klankborden”, waarbij jouw praktische adviezen en jouw contacten met de andere belanghebbenden altijd waardevol voor mij waren. Het is prettig als iemand met kennis en een nuchtere en standvastige kijk op de zaken, voor je belangen instaat. Ben ook nog steeds onder de indruk van hoe nauwgezet je alles vastlegt en documenteert
Ik heb het een en ander van me af kunnen schudden en denk weer aan nieuwe perspectieven.
(Senior Portfolio Manager)