Mondriaan voor geestelijke gezondheidszorg

De aanpak van Riet is no nonsense, eerlijk, gericht op persoonlijke groei en bewustwording. De coachingsvraag definieert ze samen met betrokkene en leidinggevende en schuwt hierbij niet om via de oorspronkelijke vraag te verfijnen om een beter nog resultaat te bereiken.
(opdrachtgever directie)

De eerste stap naar een coach was zoiets als de trends rollators en beugels. Alweer een hulpmiddel. De kennismaking met Riet was voor mij heel belangrijk. Er zou een klik moeten zijn. En die was er.
In het intakegesprek is mijn coaching besproken. Met praktijkvoorbeelden zijn we aan de slag gegaan. Riet gaf me handreikingen die ik goed kon gebruiken.
Na een paar sessies merkte ik al verschil. Ik leerde grenzen stellen, afstand nemen en voor me zelf opkomen. De hulp van Riet kan ik iedereen aanbevelen.
(Management assistente)

Me altijd maar groot houden, zorgen voor iedereen en niet voor mij! Tranen die niemand zag maar die er waren zonder iemand er bij!
Totdat de dag er komt, je breekt, je bent ten einde raad. Riet heeft me geholpen stil te staan en gezorgd dat ik langzaam alles los laat.
Ik luister, ik val, ik sta op, ik probeer, het zijn allemaal kleine stukjes zijn die zorgen voor een orkaan, moeilijk maar ik leer er mee om te gaan!
Kracht in mezelf weer terug gevonden, geleerd nee te zeggen en te zorgen voor mij, Riet dank je wel ik had het nooit gered zonder jou aan mijn zij!
(Groepsbegeleider)