Open Universiteit

Riet is een zeer ervaren coach. Doortastend, adrem en to the point. Ze gaat naast je staan, voelt goed aan wat je nodig hebt en helpt je in beweging komen. Ze geeft je precies dat duwtje dat je nodig hebt. Daardoor veranderen er echt dingen!

In de werkwijze van Riet komen zorgvuldigheid, actie-gerichtheid en helicopterview samen. Vanuit een positieve grondhouding heeft ze oog voor de structuren en verhoudingen binnen grote organisaties. Tegelijkertijd blijft zij doelgericht. Tijdens de coachingsperiode wordt stap voor stap met eenvoudige taken gewerkt aan verheldering van persoonlijke behoeften en verheldering en verdieping van functionele relaties.

Riet, dank je voor je steun. Ik zat in de knoop. Ik had geen juist beeld meer van mijn omgeving, werk, collega’s, reacties van anderen en mijn eigen opstelling in het geheel. Riet jij stelde vragen, ik dacht na. Riet jij betoogde, ik probeerde te volgen. Riet jij luisterde, ik probeerde het juist te formuleren. In het begin was het aftasten, toen kwam er begrip uitmondend in diep respect van mij voor Riet. Er was een juiste diagnose en de oorzaak kwam aan het licht. Ik kan weer vooruit, de knoop is er uit.
Het was een feest. Ik ging zeker op het laatst met veel plezier naar de sessies. Die sessies zal ik missen. Het heeft echt heel veel geholpen. Ik schroom niet als er weer iets komt dat een knoop kan veroorzaken om naar Riet terug te gaan. Tips aan anderen: Just do it!