ik liep vast door werkgerelateerde omstandigheden, dit resulteerde uiteindelijk in een burn-out

Als je voelt dat je teveel stress hebt en daardoor allerlei fysieke klachten vertoont dan is het tijd om aan de bel te trekken. Preventief ervoor zorgen dat je de juiste handvatten krijgt en leert om een burn-out te voorkomen. Wanneer je al in een burn-out terecht bent gekomen, wil je het liefste hulp hebben bij je herstel. Hoe lang duurt dit nog? Ben ik op de goede weg? Wie kan mij helpen? En wanneer je weer aan het werk gaat, wil je niet weer in dezelfde situatie terecht komen, maar hoe ga je dat dan doen?

Ga je langzaam richting een burn-out, zit je er middenin of ga je weer starten met je werk? Tijdens al deze fases kan ik je helpen door met de juiste coaching de vicieuze cirkel van chronische stress te doorbreken. Deze stress kan door een groot aantal zaken veroorzaakt worden en vaak is het een combinatie van werk en privé. Samen gaan we stap voor stap werken aan jouw herstel en de terugkeer naar je werk zo goed mogelijk laten verlopen. 

heb je hulp nodig?
wat kan ik voor jou betekenen?

burn-out in het kort uitgelegd

bekijk hier de video

hoe gaat zo'n traject dan?

Tijdens een intakegesprek bepalen we samen de startsituatie. Wat is je stressniveau, je vermoeidheid en hoe kun je het beste herstellen? Na dit intake gesprek zal een serie gesprekken plaatsvinden. Het aantal gesprekken is afhankelijk van de fase waar je in zit. Deze gesprekken zorgen ervoor dat je herstel zo goed mogelijk plaatsvindt door te werken aan het vergroten van de belastbaarheid, het leren omgaan met klachten en het inzicht krijgen in patronen. Tegen het einde van het traject vindt er in ieder geval een gesprek plaats met je leidinggevende om de afspraken naar de toekomst toe duidelijk vast te leggen.

wil je meer weten?