de juiste ík op de juiste plaats met het best passende werk, dát zou ik graag willen

Wat kan ik en wat wil ik? Hoe benut ik mijn kwaliteiten het beste? Ik wil iets anders, maar wat? Welke functie past bij mij? Hoe maak ik de juiste loopbaankeuzes? Hoe realiseer ik mijn ambities in mijn baan? En wat zou jij doen als je zonder belemmeringen vrij kon kiezen? Waar liggen jouw talenten en hoe combineer je deze met jouw ambities? Misschien kun je meer werkplezier uit je huidige functie halen óf is een carrièreswitch net beter voor jou?

wil je hierover meer informatie?
wil jij meer zicht krijgen op jouw

toekomst - mogelijkheden?

klik hier voor de video

re-integratie

Het is vaak een hele stap om weer aan het werk te gaan na uitval door ziekte. Je wordt begeleid bij het proces van terugkeer en legt het accent op het eigen welbevinden. Wat goed voelt voor jou komt ten goede aan de organisatie. In overleg met jou en je werkgever wordt een concreet stappenplan ontwikkeld waarin het proces van terugkeer centraal staat. Vanuit mogelijkheden word je bij deze re-integratie gecoacht met aandacht voor het afscheid nemen van onmogelijkheden.

hoe ziet de begeleiding er uit?

In loopbaantraject komt een aantal aandachtspunten zeker aan de orde. Zo maken we samen de balans op met vragen als: welke kansen en onzekerheden leveren deze ontwikkeling op. Je gaat je eigen kernkwaliteiten formuleren, je ontwikkelpunten en je persoonlijke drijfveren. We gaan op zoek naar de, voor jou, gewenste werksituatie, zoals de functie en omgeving. Ook besteden we aandacht aan jouw personal branding en netwerken.

wil je hierover meer weten?