ondersteuning van zelfstandige ondernemers bij bedrijfs- én persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van je bedrijf gaan altijd hand in hand. Want om je bedrijf te laten groeien zul je als ondernemer ook jezelf eerst verder moeten ontwikkelen. 

Bij ondernemerscoaching sta ik als het ware naast jou als ondernemer en heb ik slechts 1 taak. En dat is ondersteuning van de bedrijfsmatige en persoonlijke ontwikkeling. Ondernemerscoaching is heel divers en het resultaat van dit traject is afhankelijk van veel factoren zoals de vraag, de ontwikkelingen gedurende het traject, maar ook de vraag achter de vraag. Zo zijn er ondernemers die door de coaching markten hebben gevonden, vernieuwende concepten hebben opgezet of meer omzet gegenereerd hebben. Op persoonlijk vlak ervaren de ondernemers vaak minder stress, meer plezier in hun werk en een betere balans tussen werk en privé. 

Ondernemerscoaching is overigens niet alleen iets voor de beginnende ondernemers. Ook wanneer je bedrijf al langere tijd bestaat en daardoor door een periode van verandering gaat door allerlei omstandigheden, kan een traject van ondernemerscoaching een waardevolle bijdrage zijn.

werkwijze

Het traject start met een (offline of online) intake. Van daaruit maak ik een plan van aanpak en ontvang je een offerte. Direct aan het begin van een traject spreken we concrete doelen met elkaar af waarbij ieders verantwoordelijkheid duidelijk wordt vastgelegd. Over het algemeen is een traject van ondernemerscoaching kort en krachtig, want als ondernemer ben je gebaat bij een efficiënte aanpak! 

Bekijk hier de video met meer informatie!